Stöd oss

Home / Stöd oss

Hildas Tassebo är en ideell förening och drivs enbart av ekonomiskt stöd från företag och privatpersoner i form av donationer, medlemsavgifter/fadderskap, adoptionsavgifter, intäkter från loppis, marknader och övrig sponsring. Vi får inga bidrag vare sig från kommun eller myndigheter, så vi är ständigt i behov av ekonomiskt stöd. Kostnader som vi behöver täcka är hyra och el, mat, sand, veterinärkostnader inkl. kastrering, vaccinationer, ID-märkning och mediciner, men även veterinärvård vid mer akuta och oförutsedda fall. Alla vårakatter är försäkrade. Även om vi har ett bra avtal blir det ändå en stor kostnad. Vi har också valt att själva registrera katterna på djurID. Även denna kostnad är reducerad men faller på katthemmet.
En gåva kan vara liten eller stor – vi är innerligt tacksamma för allt!

Charity Bowl

Vill du hjälpa oss med varor utan att behöva åka ut till affär, kan du bekvämt handla på Charity Bowl över nätet. https://www.charitybowl.se/
Det fungerar så att man beställer varor på deras hemsida, antingen det som ni vill ge och eller enligt vår önskelista hos dem. Charity Bowl skickar ut och vi hämtar på posten. Snabbt och enkelt och det fungerar bra.
Hos Charity Bowl finns ett urval av kvalitetsprodukter så som spannmålsfritt foder, kattbäddar och aktivitetssaker, sånt en katt och ett katthem behöver. Och till ett pris som väl konkurrerar med zooaffärer.

Donera med Tradera

När du säljer varor på Tradera kan du gärna donera säljsumman till oss genom att välja Donera med Tradera. Vi finns under kategorin djur.

Tradera skriver: att skapa en annons där pengar doneras går till på i stort sett samma sätt som i vanliga fall.
• Klicka på skapa annons
• Lägg till bilder och beskriv varan
• Välj sedan Donera till
Hildas Tassebo finns under kategorin djur.

Vi tackar för ert bidrag!