Månadsgivare

Home / Stöd oss / Månadsgivare

Månadsgivarna utgör en viktig del av föreningens grundläggande ekonomi och gör det möjligt för styrelsen och våra flitiga volontärer att att driva katthemmet vidare.
En gåva varje månad ger oss större möjlighet att planera arbetet med katterna och driften av själva katthemmet. Det bidrar till ökad trygghet för föreningen vilket följaktligen ger trygghet för katterna som bor här.
Som månadsgivare kan ni erhålla samma information som medlemmar, dvs. utskick av nyhetsbrev och förhandsinformation gällande kommande aktiviteter. Undantaget är att ni inte har rösträtt i styrelsen.
Bli månadsgivare. Är ni intresserade av att bli månadsgivare? Ni får själva välja vilken summa ni vill stödja oss med, men 100 kr eller mer per månad ger nyhetsbrevet per e-post.
Avgiften betalas in till Bg: 5768-8244 eller via Swish: 123-140 25 44. Märk betalningen med ert namn och ”Månadsgivare”. Kompletterande uppgifter som e-postadress och mobilnummer skickar ni till oss via e-post: info@hildastassebo.se och skriv ”Månadsgivare” i rubriken eller använd formuläret nedan.